Блогер Алеся Устинова вважає, що швидкі в приготуванні страви нітрохи не втрачають в смакових якостях. Спрінг-роли саме з цієї категорії.
Інгредієнти
- пекінська капуста – 2 листи
- рубана свинина або фарш – 100 г
- зубчик часнику – 1 шт.
- невелика морква – 1/2 шт.
- рисовий папір – 10 аркушів
- печериці – 5 шт.
- креветки – 10-20 шт.
- сіль
Для соусу:
- соєвий соус
- корінь імбиру – 2-3 см
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготувати соус: з'єднати соєвий соус і дрібно порізаний імбир, дати настоятися протягом 30 хвилин. Креветки, м'ясо і печериці подрібнити. Морква і листя капусти нарізати тонкою соломкою. Крок 2 Фарш швидко обсмажити в розігрітій олії, постійно помішуючи, 5-7 хвилин. Потім додати гриби, овочі і часник і обсмажувати все разом на сильному вогні ще 2 хвилини. Посолити, зняти сковороду з вогню і додати креветки. Перемішати і повністю остудити начинку. Крок 3 Кожен лист рисового паперу по одному опускати в воду (кімнатної температури) на кілька секунд. Розклавши лист на рівній поверхні, викласти начинку – приблизно 1-2 ст. л. і згорнути роли. Загорнути краї всередину, а потім щільно згорнути рол. Крок 4 Обсмажувати роли в розігрітій олії з обох сторін протягом 2-3 хвилин до золотистого кольору. Під час смаження роли не повинні стикатися один з одним, щоб папір не порвалася і начинка не випала. Обсмажені роли викласти на паперові серветки, щоб зібрати зайве масло. Подавати роли теплими і з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!