Інгредієнти
- 100 г шинки пармської,
- 1,5 кг різної спаржі
- 125 г сиру” Моццарелла “
- 80 г свеженатертого пармезану
- 5 ст.л. оливкового масла
- 80 г сл. масла
- 1 маленький пучок базиліка
- нарізаною тоненькими скибочками
- 12 черрі-томатів
Покроковий рецепт приготування
Спаржу відварити до готовності. Духовку розігріти до 200 & # 730; С. Спаржу відкинути на друшляк, обдати холодною водою і дати стекти, потім викласти її в змащену 2 ст.л. оливкового масла форму. Моццареллу нарізати тонкими кружечками, помідори черрі розрізати навпіл. Спаржу покрити моцарелою, зверху рівномірно розподілити томати, посолити, поперчити і посипати пармезаном. Половину вершкового масла нарізати пластівцями і рівномірно розподілити на поверхні. Запікати спаржу 7 хвилин. Розігріти в сковороді 2 ст.л. оливкового масла, додати і розтопити вершкове масло. Обсмажити з обох сторін шинку (по 10 сек. На сторону). Базилік нащіпать. Вийняти спаржу з духовки, посипати базиліком, зверху розкласти скибочки обсмаженої шинки і подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!