Конкурс літніх рецептів ATLANT Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти
- спагетті – 250 г
- 100 г м'ясного фаршу
- сир парміджано – 50 г
- 0,5 ч. л. сухих прованських трав
- 1 великий баклажан або 2 маленьких
- 1 цибулина
- міні-шпинат
- оливкова олія
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль
Покроковий рецепт приготування
Баклажан нарізати на кубики середнього розміру, посолити. Викласти на деко, скропити оливковою олією і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Лук очистити, дрібно нарізати, обсмажити разом з фаршем на оливковій олії до їх готовності. Посолити, присипати прованськими травами. Відварити спагетті в підсоленій воді, відповідно до інструкції на упаковці, а ще краще на півхвилини менше. З'єднати спагетті, баклажани, фарш. Скропити злегка оливковою олією, посипати тертим пармеджано, додати міні-шпинат за смаком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!