СПАГЕТТІ з печінкою баклажанів, ароматний Парміджано І МІНІ-ШПИНАТОМ

СПАГЕТТІ З печінки баклажанів, ароматний Парміджано І МІНІ-ШПИНАТОМ

Конкурс літніх рецептів ATLANT Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти

  • спагетті – 250 г
  • 100 г м'ясного фаршу
  • сир парміджано – 50 г
  • 0,5 ч. л. сухих прованських трав
  • 1 великий баклажан або 2 маленьких
  • 1 цибулина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль

  • міні-шпинат
  • оливкова олія

Покроковий рецепт приготування

Баклажан нарізати на кубики середнього розміру, посолити. Викласти на деко, скропити оливковою олією і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Лук очистити, дрібно нарізати, обсмажити разом з фаршем на оливковій олії до їх готовності. Посолити, присипати прованськими травами. Відварити спагетті в підсоленій воді, відповідно до інструкції на упаковці, а ще краще на півхвилини менше. З'єднати спагетті, баклажани, фарш. Скропити злегка оливковою олією, посипати тертим пармеджано, додати міні-шпинат за смаком.

0/5 (0 Reviews)