СПАГЕТТІ ПІД соусом карбонара

СПАГЕТТІ ПІД соусом карбонара

Інгредієнти

  • спагетті 450 г
  • сирокопчена шинка 400 г
  • оливкова олія 2 ст.л.
  • жовтки 4 шт.
  • часник • 2 зубчики
  • вершки 225 мл
  • пармезан 75 г
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Отвариваем спагетті і промиваємо їх під холодною водою . Крок 2 Часник очищаємо і подрібнюємо. Розігріваємо в сковороді оливкове масло, обсмажуємо в ньому часник, потім прибираємо його з сковороди. Далі обсмажуємо в цьому маслі нарізану кубиками сирокопчену шинку (бекон). Крок 3 Збиваємо вершки з жовтками, додаємо пармезан, солимо. Крок 4 Відварені спагетті додаємо в сковороду з шинкою, вливаємо соус і на повільному вогні готуємо до загустіння.

0/5 (0 Reviews)