Інгредієнти
- спагетті 450 г
- сирокопчена шинка 400 г
- оливкова олія 2 ст.л.
- жовтки 4 шт.
- часник • 2 зубчики
- вершки 225 мл
- пармезан 75 г
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Отвариваем спагетті і промиваємо їх під холодною водою . Крок 2 Часник очищаємо і подрібнюємо. Розігріваємо в сковороді оливкове масло, обсмажуємо в ньому часник, потім прибираємо його з сковороди. Далі обсмажуємо в цьому маслі нарізану кубиками сирокопчену шинку (бекон). Крок 3 Збиваємо вершки з жовтками, додаємо пармезан, солимо. Крок 4 Відварені спагетті додаємо в сковороду з шинкою, вливаємо соус і на повільному вогні готуємо до загустіння.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!