Інгредієнти
- цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 велика цибулина
- майоран – за смаком
- орегано – за смаком
- чебрець – за смаком
- шафран – за смаком
- велика морква – 1 шт.
- розмарин – за смаком
- молоко – 250 мл
- м'ясний фарш (яловичина, свинина) – 500 г
- вино червоне – 250 мл
- помідори у власному соку – 1-2 бан ки по 800 мл
Покроковий рецепт приготування
Цибулю і моркву нарізати маленькими кубиками. Овочі перекласти в казан і обсмажити в олії до прозорості лука. У сковороді на олії обсмажити фарш до золотистого відтінку. Обсмажені фарш і овочі з'єднати в казані (обсяг фаршу і овочів повинен бути приблизно однаковий) і залити молоком. Поставити на вогонь, гасити, постійно помішуючи. Коли приблизно половина молока випарується, фарш залити вином. Готувати до зникнення запаху алкоголю, не забуваючи помішувати. З помідорів зняти шкірку і відправити в казан. Потім засипати приправи за смаком і посолити, якщо треба. Соус готувати на самому маленькому вогні мінімум ще 1,5-2 години, помішуючи кожні 20 хвилин (швидкий спосіб). Якщо хочете справжній болоньєзе, то соус потрібно варити 4-5 годин, помішуючи кожні 30 хвилин. Болоньєзе подати до столу з італійської пастою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!