СОТЕ З брюссельської капусти З варено-копчений окіст

СОТЕ з брюссельського КАПУСТИ З варено-копчений окіст

Інгредієнти

  • часник – 1 зубчик
  • перець чорний
  • капуста брюссельська – 600 г
  • петрушка – кілька гілочок
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • бульйон овочевий – 2/3 склянки
  • сіль
  • гарбуз (насіння) – 1/3 склянки
  • окіст варено-копчений – 300 г
  • морква середня – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

морква очистити і нарізати кружальцями. Качанчики брюссельської капусти розрізати на 4 частини. Окіст нарізати невеликими шматочками. Розтопити вершкове масло разом з оливковою у великій глибокій сковороді. Обсмажувати на середньому вогні морква, 5 хвилин. Додати шинку і часник і обсмажувати 3 хвилини. Покласти брюссельську капусту, влити бульйон і тушкувати 5 хвилин, поки капуста не стане м'якою, але не втратить зелений колір. Приправити сіллю і чорним перцем. Посипати петрушкою і гарбузовим насінням. Господині на замітку

Овочевий бульйон можна замінити хорошою питною водою.

0/5 (0 Reviews)