СОСИСКИ, СМАЖЕНІ в беконі

СОСИСКИ, СМАЖЕНІ в бекон

Інгредієнти

  • сосиски – 500 г
  • бекон (нарізка) – 100 г
  • розмарин – 12 гілочок

Для соусу:

  • м'якоть томатна (поміто) – 1 стакан
  • цибуля червоний – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • перець чилі червоний невеликий – 1 шт.
  • цукор – 1,5 ст. л.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • оцет бальзамічний – 2 ст. л.
  • сіль
  • перець чорний мелений

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СОСИСКИ, СМАЖЕНІ в бекон

Напередодні приготувати соус. Цибулю і часник очистити, цибулю нарізати часточками, часник можна залишити цілком. Перчик вимити, розрізати навпіл і видалити насіння. Скласти всі овочі в миску, додати масло, оцет, цукор і сіль. Добре перемішати. Крок 2

СОСИСКИ, СМАЖЕНІ в бекон

Викласти овочі на застелений фольгою деко і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хв. Крок 3

СОСИСКИ, СМАЖЕНІ в бекон

Перекласти запечені овочі в блендер і подрібнити в однорідну масу. Перекласти соус в миску, додати томатну м'якоть і чорний перець. Якщо потрібно, трохи підсолити. Перелити в банку з добре закривається кришкою і поставити в холодильник. Соус можна приготувати за кілька днів і в більшій кількості. Зберігати в холодильнику. Крок 4

СОСИСКИ, СМАЖЕНІ в бекон

Кожну сосиску і стрічку бекону розрізати на 3 частини. Загорнути шматочки сосисок в бекон. Крок 5

СОСИСКИ, СМАЖЕНІ в бекон

Нанизати шматочки на гілочки розмарину. Щоб це було простіше зробити, невеликим ножем загострити кінчики гілок і зняти всі листочки, крім верхніх. Крок 6

СОСИСКИ, СМАЖЕНІ в бекон

Обсмажити сосиски на грилі, по 3 хв. з кожного боку. Подавати з соусом. Господині на замітку На пікніку підготовлені таким чином шматочки сосисок можна обсмажити і над багаттям. Але для цього треба використовувати не короткі гілочки розмарину, а тонкі шампури або довгі і тонкі гілочки дерев, зрізавши з них все сучки. Будинки це блюдо можна приготувати на сковороді-гриль або в духовці.

0/5 (0 Reviews)