СОЛЯНКА ЗБІРНА З МОРСЬКИЙ КАПУСТОЮ

Ви коли-небудь варили морську капусту? Напевно, навіть не уявляли, що таке можливо. Ми пропонуємо вам рецепт м'ясної солянки, в якому варена морська капуста не тільки доречна, але і прекрасна! На допомогу їй – капуста квашена. Так, і солянка тут виступає не в ролі супу, а в ролі основного гарячого блюда. & Nbsp;

Інгредієнти

  • яловичина – 40-50 г
  • ковбаса – 20-30 г
  • шинка – 20-30 г
  • капуста білокачанна квашена – 150 г
  • морська капуста варена – 200 г
  • огірки солоні – 1-2 шт.
  • морква велика – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 1 цибулина
  • петрушка (зелень)
  • 20 г вершкового сиру
  • паста томатна – 1-2 ст.л.
  • помідори солоні – 1-2 шт.
  • спеції
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Відварити морську капусту. Крок 2 Квашену капусту білокачанну смажити на маргарині до м'якості Крок 3 Додати відварену морську капусту, солоні огірки, помідори, нарізані часточками, яловичину, шинку, ковбасу, пасеровані моркву і ріпчасту цибулю, нарізані соломкою, а також томатну пасту. Крок 4 Смажити до готовності. Покласти сіль, спеції за смаком. Перед подачею на стіл посипати подрібненою зеленню. До речі

Для цієї страви можна використовувати суху або заморожену морську капусту. Суху морську капусту (100 г) замочити у воді на 2-3 год., Потім додати & nbsp; 2 склянки окропу, довести до кипіння, прокип'ятити 1-2 хвилини, відкинути на друшляк.

Якщо використовується заморожена капуста : закип'ятити 1 л води, злегка посолити, заморожену капусту (500 г) опустити в воду, довести до кипіння, кип'ятити 3-5 хв., відкинути на друшляк. & Nbsp;

0/5 (0 Reviews)