Інгредієнти
- м'ясо – 0,5 кг
- солоні огірки – 4-6 шт.
- помідори – 2-3 штуки
- маслини б/к – 1 баночка
- лавровий лист
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля – 2 головки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Зварити м'ясний бульйон з нежирної безкісткової свинячої лопатки. Крок 2 Загасити в рослинному маслі нарізану цибулю і помідор до м'якості. Можна додати бульйону. Крок 3 Солоні огірки нарізати скибочками. У великих огірків шкірку треба зчистити. Крок 4 М'ясо порізати скибочками. У солянку можна також додати порізані сосиски, шинку і т.д. Крок 5 Лук, огірки і м'ясо (сосиски) покласти в бульйон і поставити варитися на 10 хвилин. Крок 6 Додати сіль, лавровий лист, незадовго до закінчення варіння – кружечки помідорів і маслини. Крок 7 Солянку подають на стіл зі сметаною, посипавши зеленню. За бажанням додають сік лимона.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!