Інгредієнти
- кетчуп – 200 г
- сир – 300 г
- майонез – 200 г
- свинина без кісток – 1 кг
- масло оливкове – 50 г
- сіль
Покроковий рецепт приготування
М’ясо нарізати на медальйони товщиною не більше одного сантиметра. Відбити з двох сторін. Натерти сіллю і перцем. Потім натерти сир. Для згортання рулету знадобиться харчова плівка або просто целофановий пакет. Покласти плівку на стіл і зверху покласти шматочки м’яса з невеликих захлестом один на одного. Зверху намазати майонезом і кетчупом, посипати сиром. Акуратно згорнути за допомогою плівки. Покласти вийшов рулет у форму для запікання, смазних маслом і намазати рулет маслом. Поставити в розігріту духовку і запікати 60 хвилин при температурі 200 C.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!