Смажена гречана локшина з брокколі і свининою з невимовним смаком соусу хойсін.
Овочеве меню x Інгредієнти
- соба (гречана локшина) 150 г
- брокколі 1/2 качана
- імбир 1 шматочок
- часник 1 зуб.
- свинина (корейка, філе) 350 г
- соус Хойсін 120 г
- соєвий соус 3 ст.л.
- масло для смаження
- кунжут для подачі
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Свинину нарізати тонкими смужками. Замаринувати в половині соусу хойсін. Крок 2 Брокколі відварити до напівготовності, розрізати на суцвіття, качан дрібно нарізати. Імбир натерти на дрібній тертці. Що залишився соус хойсін змішати з соєвим соусом. Крок 3 Локшину відварити відповідно до інструкції. У воке розігріти масло, обсмажити імбир і роздавлений часник. Додати брокколі. Смажити, помішуючи, 5 хв. Крок 4 В вок додати свинину, смажити ще 5 хв. Додати локшину і суміш соусів. Смажити 3 хв. Локшину розкласти по тарілках, посипати кунжутом. Смачного! Корисна порада
Локшину можна взяти іншу, наприклад, яєчну або пшеничну.
Господині на заміткуХойсін & mdash; китайський соус, який має солодкуватий пряний смак; приправа для страв китайської кухні. Готується з ферментованих соєвих бобів з додаванням цукру, оцту, кунжутного масла, червоного рису (який надає соусу характерний колір темного червоного дерева), а також суміші & laquo; П'ять спецій & raquo;.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!