СНІДАНОК У тортилью

Сніданок В тортилью

Інгредієнти

  • 4 ст. л. натертого напівтвердого сиру
  • 2 тортильи – прості і сирні
  • 2 яйця
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 скибочки шинки

  • 4 скибочки бекону
  • вершкове масло
  • 2 стиглих помідора
  • 2 гуртка зеленого солодкого перцю товщиною 1,5 см
  • 1 середня цибулина
  • 3 -4 гілочки кропу або петрушки
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Цибулю нарізати тонкими четвертинками кілець, помідори – невеликими шматочками. Кріп або петрушку подрібнити, видаливши жорсткі стебла. Крок 2

Сніданок В тортилью

Скибочки бекону розрізати на 2-3 частини, покласти на теплу сковороду і на середньому вогні обсмажити до хрускоту так, щоб витопити жир, за цей час один раз перевернути. Вийняти бекон з сковороди, зберігати теплим. Крок 3

В сковороду, де смажився бекон, покласти цибулю і шинку. Смажити на середньому вогні, помішуючи, 8-10 хв. Крок 4

Сніданок В тортилью

Додати помідори, включити найсильніший вогонь і смажити, помішуючи, поки не випарується майже весь сік. Посолити, поперчити, посипати зеленню. Крок 5

Сніданок В тортилью

В чистій сковороді приготувати яєчні. Покласти в сковороду кільця зеленого перцю, прогріти з одного боку, перевернути, в центр кожного покласти по шматочку вершкового масла, потім акуратно розбити яйця і влити по одному в кільця. Посолити глазуньи і поперчити. Готувати, поки білок повністю не прожариться. Крок 6

Сніданок В тортилью

На підігріті тортильи викласти суміш помідорів з цибулею. Посипати беконом, розкришивши його руками. Посипати сиром, приправити ще перцем, подати негайно з Глазунов в перці (корж можна згорнути або залишити відкритою).

0/5 (0 Reviews)