Інгредієнти
- 400-420 мл молока
- 4 варені яйця
- 100 г сиров'яленому шинки
- 150 г вареної шинки
- 90-100 г борошна
- 70 г вершкового масла
- 1 солодкий червоний перець
- Панірувальні сухарі
- Оливкова м АСЛО
- Пекучий мелений перець чилі
- Сіль
- Чорний мелений перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 сире яйце
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Яйця очистіть. Перець раз-ріжте навпіл, видаліть перегородки і насіння. Всю шинку, яйця і солодкий перець дрібно наріжте. Крок 2 В каструлі з товстим дном розтопіть вершкове масло. Постійно помішуючи, щоб не утворювалися грудки, додай-ті борошно. Тонкою цівкою, не припиняючи заважати, влийте молоко. Приправте сіллю, чорним перцем і чилі. Крок 3 Додайте яйця, солодкий перець і шинку. Перемішайте. Прогрівайте ще 2-3 хв., Помішуючи. Зніміть з вогню, остудіть. Крок 4 З отриманої маси сформуйте крокети, занурте у збите яйце, обваляйте паніровці і обсмажте у фритюрі в оливковій олії. Подавайте теплими з зеленим салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!