СМАЖЕНІ ФАРШОВАНІ ОГІРКИ

Між іншим, огірки просто створені для фарширування. Вони м'які та чудово поєднуються з гострим фаршем. Спробуйте цю оригінальну страву китайської кухні і переконайтеся самі! “СМАЖЕНІ ФАРШОВАНІ ОГІРКИ” />

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 700 г великих огірків
  • 60 г кукурудзяного крохмалю

для соусу:

  • 40 г соєвого соусу
  • 300 мл курячого бульйону
  • 40 г сухого хересу
  • 20 г цукру
  • зелень кінзи

для фаршу:

  • 1 яйце
  • 225 г жирного свинячого фаршу
  • 1 см кореня свіжого імбиру дрібно посіченого
  • 1 ст. л. дрібно порубаної зеленої цибулі
  • 10 мл сухого хересу або рисового вина
  • 20 мл соєвого соусу< /li>
  • 0,5 ч. л. солі
  • 20 г цукру

СМАЖЕНІ ФАРШОВАНІ ОГІРКИ

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Огірки нарізати кружальцями завтовшки 2,5 см, не зчищаючи шкірку. Вийняти насіння та м'якоть із серцевини. Злегка посипати огірки крохмалем. Крок 2 Змішати всі інгредієнти для фаршу у великій мисці та наповнити їм огірки. Розігріти вок, додати масло. Фаршировані огірки обсмажувати, доки вони не стануть коричневими. Перевернути та обсмажити з іншого боку. Крок 4. Скласти огірки на тарілку. Вимити вок, змішати у ньому всі інгредієнти для соусу, довести до кипіння. Покласти у вок огірки, накрити кришкою і готувати на дуже маленькому вогні 7 хвилин|мінути|, поки|доки| огірки не будуть готові. Крок 5 Огірки викласти на тарілку, соус, що залишився, випарувати на дві третини об'єму. Подати огірки, полив соусом і посипавши зеленню кінзи.

СМАЖЕНІ ФАРШОВАНІ ОГІРКИ

0/5 (0 Reviews)