Між іншим, огірки просто створені для фарширування. Вони м'які та чудово поєднуються з гострим фаршем. Спробуйте цю оригінальну страву китайської кухні і переконайтеся самі! “СМАЖЕНІ ФАРШОВАНІ ОГІРКИ” />
ІНГРЕДІЄНТИ
- 700 г великих огірків
- 60 г кукурудзяного крохмалю
для соусу:
- 40 г соєвого соусу
- 300 мл курячого бульйону
- 40 г сухого хересу
- 20 г цукру
- зелень кінзи
для фаршу:
- 1 яйце
- 225 г жирного свинячого фаршу
- 1 см кореня свіжого імбиру дрібно посіченого
- 1 ст. л. дрібно порубаної зеленої цибулі
- 10 мл сухого хересу або рисового вина
- 20 мл соєвого соусу< /li>
- 0,5 ч. л. солі
- 20 г цукру
КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Огірки нарізати кружальцями завтовшки 2,5 см, не зчищаючи шкірку. Вийняти насіння та м'якоть із серцевини. Злегка посипати огірки крохмалем. Крок 2 Змішати всі інгредієнти для фаршу у великій мисці та наповнити їм огірки. Розігріти вок, додати масло. Фаршировані огірки обсмажувати, доки вони не стануть коричневими. Перевернути та обсмажити з іншого боку. Крок 4. Скласти огірки на тарілку. Вимити вок, змішати у ньому всі інгредієнти для соусу, довести до кипіння. Покласти у вок огірки, накрити кришкою і готувати на дуже маленькому вогні 7 хвилин|мінути|, поки|доки| огірки не будуть готові. Крок 5 Огірки викласти на тарілку, соус, що залишився, випарувати на дві третини об'єму. Подати огірки, полив соусом і посипавши зеленню кінзи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!