Інгредієнти
- перець чорний
- 1 перчик чилі без насіння
- 500 г м'якоті рамбутана
- часник – 2 зубчики
- 1/4 склянки рубаною кінзи або петрушки
- 1/2 склянки пальмового або коричневого цукру
- масло рослинне
- 2/3 склянки меленого арахісу
- 125 г свинячого фаршу
- 1 ст. л. тертих насіння коріандру
- соус соєвий
Покроковий рецепт приготування
Часник розчавити і підсмажити в олії до золотистого кольору разом з насінням коріандру. Покласти всі інгредієнти, крім рамбутана. Смажити, помішуючи, поки суміш не потемніє і не підсохне. Додати рамбутан і готувати ще 2 хв. Подавати в якості основного блюда з рисом або як гарячу закуску. Рамбутан при необхідності можна замінити мандаринами або ананасом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!