СМАЖЕНА СВИНИНА З рамбутанами

СМАЖЕНА СВИНИНА З рамбутанами

СМАЖЕНА СВИНИНА З рамбутанами

Інгредієнти

  • перець чорний
  • 1 перчик чилі без насіння
  • 500 г м'якоті рамбутана
  • часник – 2 зубчики
  • 1/4 склянки рубаною кінзи або петрушки
  • 1/2 склянки пальмового або коричневого цукру
  • масло рослинне
  • 2/3 склянки меленого арахісу
  • 125 г свинячого фаршу
  • 1 ст. л. тертих насіння коріандру
  • соус соєвий

Покроковий рецепт приготування

Часник розчавити і підсмажити в олії до золотистого кольору разом з насінням коріандру. Покласти всі інгредієнти, крім рамбутана. Смажити, помішуючи, поки суміш не потемніє і не підсохне. Додати рамбутан і готувати ще 2 хв. Подавати в якості основного блюда з рисом або як гарячу закуску. Рамбутан при необхідності можна замінити мандаринами або ананасом.

0/5 (0 Reviews)