Інгредієнти
- свиняче філе – 650 г
- сметана – 200 г
- шпик – 100 г
- сіль – за смаком
- помідор середнього розміру – 2 шт.
- цибуля дрібний – 2 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- щіпка орегано
- гливи – 250 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити. Помідори і гриби вимити. Нарізати цибулю, шпик, помідори і гриби невеликими шматочками. Крок 2
М'ясо нарізати тонкими скибочками. Обсмажити шпик в розігрітому в сотейнику олії, 3 хв. Покласти м'ясо і готувати, по 5 хв. з кожного боку. Перекласти в миску. Шпик видалити. Крок 3
тому ж сотейнику обсмажити цибулю, 6 хв. Покласти помідори, гриби і орегано. Готувати 6 хв. Додати сметану, обсмажене м'ясо, сіль і перець, тушкувати під кришкою 7 хв. При подачі на стіл можна посипати свіжою зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!