Інгредієнти
- свинина (м'ясо для відбивних) – 1,5 кг
- апельсин – 5 шт.
- лимон – 1 шт.
- бульйон овочевий – 750 мл
- сіль – за смаком
- чебрець – 3 ч. л.
- мед – 2 ст. л.
- часник – 5 зубчиків
- оливки – 200 г
- перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
М'ясо обполоснути водою і витерти насухо. Часник очистити, 3 зубчики розчавити, а 2 цілих зубчики покласти в одну миску зі свининою. Зняти з 2 апельсинів шкірку тонкою спіраллю. Один апельсин нарізати кружечками. Видавити сік з 3 апельсинів і 1 лимона, залити їм м'ясо, накрити кришкою і залишити маринуватися на 1-2 години. Нагріти духовку до 200 & deg; C. Змішати роздавлений часник, чебрець і мед. М'ясо дістати з маринаду. Посолити, поперчити і обмазати приправленим маринадом. М'ясо покласти в жаровню і поставити на 30 хвилин в духовку на нижній рівень. Потім додати маринад, бульйон і смажити наступні 30 хвилин. За 20 хвилин до закінчення смаження додати до м'яса гуртки апельсина і зрізану спіраллю шкірку. Печеня нарізати. Прикрасити оливками, кружечками апельсина і подавати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!