СМАЖЕНА ЛАПША СО СВИНИНОЮ І ШПИНАТОМ

Пікантна рисова локшина зі свининою, шпинатом, печерицями та солоним огірком з соусом з червоного вина

Інгредієнти

  • Рисова локшина – 200 г
  • М'якоть свинини – 200 г
  • Олія – ​​2 ст. л.
  • Печериці – 150 г
  • Шпинат с/м – 100 г
  • Корнішони мариновані – 150 г

Для соусу:

  • Вино червоне – 3 ч . л.
  • Сіль – 1/2 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ч. л.
  • Цукор

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p>СМАЖЕНА ЛАПША СО СВИНИНОЮ І ШПИНАТОМ

Корнішони і печериці нарізати. Крок 2

Гриби приготувати окремо. Гасити з 1 ст. л. масла до випаровування рідини. Крок 3

СМАЖЕНА ЛАПША СО СВИНИНОЮ І ШПИНАТОМ

У маслі обсмажити дрібно нарізану свинину. Крок 4

СМАЖЕНА ЛАПША СО СВИНИНОЮ І шПИНАТОМ

Додати шпинат, гриби і корнішони. Крок 5

СМАЖЕНА ЛАПША СО СВИНИНОЮ І ШПИНАТОМ

Для соусу крохмаль розвести в 1 ч л води, додати вино, сіль, цукор, перемішати. Помішуючи м'ясо, влити соус, тушкувати до готовності. Відварити локшину. Крок 6

СМАЖЕНА ЛАПША СО СВИНИНОЮ І ШПИНАТОМ

Викласти локшину, м'ясо, посипати свіжим базиліком. Смачного! Господині на замітку

Після варіння локшину слід промити холодною водою.

0/5 (0 Reviews)