Смачні млинці з мʼясом

Інгредієнти

Для млинців
Молоко 500 мл
Борошно 200 г
Яйця 2 шт
Цукор 1 ст.л.
Сіль дрібка
Олія 2 ст.л. (для тіста) + трохи для смаження
Для начинки
Куряче або яловиче м’ясо (відварене) 300 г
Цибуля 1 шт
Сіль і перець за смаком
Олія 1 ст.л. (для смаження начинки)

Як приготувати (покроковий рецепт)

Приготування млинців

  1. Збийте інгредієнти для тіста. У мисці змішайте яйця, цукор, сіль і молоко. Поступово додавайте борошно, збиваючи, щоб уникнути грудочок. Додайте олію і добре перемішайте. Тісто має бути рідке.
  2. Смажте млинці. Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її олією. Наливайте невелику кількість тіста та розподіляйте його рівномірно по поверхні. Смажте млинці з обох боків до золотистого кольору. Викладіть млинці на тарілку, щоб охололи.

Приготування начинки

  1. Подрібніть м’ясо та цибулю. Відварене м’ясо наріжте або подрібніть в блендері на дрібні шматочки. Цибулю наріжте кубиками.
  2. Обсмажте начинку. У сковороді нагрійте олію, додайте цибулю та обсмажуйте її до прозорості. Потім додайте м’ясо, посоліть, поперчіть і перемішайте. Смажте 5-7 хвилин, щоб м’ясо просочилось ароматом цибулі. Начинка готова.

Збірка млинців з начинкою

  1. Додайте начинку до млинців. Викладіть 1-2 ст.л. начинки на середину млинця. Загорніть млинець: спочатку згорніть боки, а потім згорніть його рулетом.
  2. Подавайте гарячими. За бажанням, обсмажте готові млинці з начинкою на сковороді з невеликою кількістю олії, щоб вони стали хрусткими. Подавайте гарячими зі сметаною або соусом за смаком.

Смачного! Млинці з м’ясом — це ситна та смачна страва, яка чудово підійде як для обіду, так і для вечері.

0/5 (0 Reviews)