СМАЧНІ біляші НА СКОВОРОДІ

СМАЧНІ біляші НА СКОВОРОДІ

Інгредієнти

  • просіяне борошно – 2,5 склянки
  • рослинне масло для обсмажування
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль – за смаком

  • тепле молоко – 180 мл
  • фарш зі свинини і яловичини – 250 г
  • цукор – 1 ч. л.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • велика цибулина – 1 шт.
  • дріжджі сухі – 7 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Змішати молоко, цукор, дріжджі, рослинна олія і сіль. Поступово всипати борошно. Вимісити тісто, накрити і залишити в теплому місці на 1,5-2 ч. Крок 2

Лук подрібнити і змішати з фаршем. Приправити до смаку сіллю і перцем. Крок 3

СМАЧНІ біляші НА СКОВОРОДІ

Виліпити з тіста коржі діаметром 10 см. Розкласти на них по 1 ст. л. фаршу. Краї тесту підтягнути до середини, залишивши невеликий отвір. Обсмажити біляші на сковороді в розігрітій олії, по 7 хв. з кожного боку.

0/5 (0 Reviews)