Інгредієнти
- 200 г дрібних вівсяних пластівців
- 500 г будь-якого м'ясного фаршу
- цибуля ріпчаста
- 1 ч. л. сушеного чебрецю
- масло вершкове розм'якшене
- масло вершкове
- Для підливи:
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- сіль
- 0,5 л м'ясного бульйону
Покроковий рецепт приготування
1 . Приготувати підливу. Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити в ньому лук, 4 хв. Збільшити вогонь, покласти фарш і готувати, помішуючи, 8 хв. 2. Влити бульйон, посолити, поперчити за смаком і тушкувати без кришки на невеликому вогні, періодично помішуючи, 30 хв. 3. Приготувати скірлі. Лук очистити, нарізати півкільцями. Розтопити у великій сковороді вершкове масло, обсмажити в ньому лук, 2 хв. Додати вівсяні пластівці, чебрець, сіль і перець. Смажити, постійно помішуючи, 5 хв. Викласти на блюдо, полити м'ясною підливою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!