СКІРЛІ – ВІВСЯНКА по-ірландськи

СКІРЛІ & ndash; ВІВСЯНКА по-ірландськи

Інгредієнти

  • 200 г дрібних вівсяних пластівців
  • 500 г будь-якого м'ясного фаршу
  • цибуля ріпчаста
  • 1 ч. л. сушеного чебрецю
  • масло вершкове розм'якшене
  • масло вершкове
  • Для підливи:
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • сіль
  • 0,5 л м'ясного бульйону

Покроковий рецепт приготування

1 . Приготувати підливу. Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити в ньому лук, 4 хв. Збільшити вогонь, покласти фарш і готувати, помішуючи, 8 хв. 2. Влити бульйон, посолити, поперчити за смаком і тушкувати без кришки на невеликому вогні, періодично помішуючи, 30 хв. 3. Приготувати скірлі. Лук очистити, нарізати півкільцями. Розтопити у великій сковороді вершкове масло, обсмажити в ньому лук, 2 хв. Додати вівсяні пластівці, чебрець, сіль і перець. Смажити, постійно помішуючи, 5 хв. Викласти на блюдо, полити м'ясною підливою.

0/5 (0 Reviews)