Здається це так просто: шинка, рукола і песто, але чому так важко відірватися від цієї миттєвої в приготуванні закуски ?! Може вся справа в її особливому середземноморському колориті.
Інгредієнти
- шматочки сиров'яленому шинки – 12 шт.
- вершковий сир – 150 г
- рукола – 50 г
Для песто:
- великий пучок свіжого базиліка
- великі зубчики часнику – 2 шт.
- кедрові горішки – 4 ст. л.
- оливкова олія – 150 мл
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати песто. Листя базиліка вимити й обсушити. Часник очистити. Подрібнити базилік, часник і горіхи в блендері. Продовжуючи збивати, влити олію. Перекласти в миску, приправити сіллю за смаком. Крок 2
Змішати сир з 2 ст. л. песто. Кожен шматок шинки розрізати уздовж навпіл і промазати сумішшю. Крок 3
Руколу вимити й обсушити. Покласти на кожен шматок шинки по кілька листочків і згорнути рулетом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!