Шийки З картопляні крокєти

шийки З картопляні крокєти

Інгредієнти

  • свиняча шийка – 800 г
  • рослинне масло – 4 ст. л.
  • картопля – 600 г
  • тертий швейцарський сир – 100 г
  • сіль, перець
  • гірчиця – 3 ст. л.
  • панірувальні сухарі – 200 г
  • мед – 2 ст. л.
  • яйця – 2 шт.
  • волоські горіхи – 100 г
  • вершкове масло – 3 ст. л.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

М'ясо промити, нарізати на стейки і злегка відбити. Приготувати маринад, змішавши гірчицю і мед, покласти в нього стейки і поставити в холодильник на 1 ч. Крок 2

У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити стейки з двох сторін, по 4-5 хв. Посолити і поперчити за смаком. Перекласти в миску. Крок 3

шийки З картопляні крокєти

Очищену картоплю залити гарячою підсоленою водою і варити 20-25 хв., до готовності. Воду злити, картоплю розім'яти в пюре. Крок 4

шийки З картопляні крокєти

Додати вершкове масло , 1 яйце і розмішати до однорідної маси. Дати охолонути. Крок 5

шийки З картопляні крокєти

На присипаному борошном столі сформувати з картопляного пюре крокети у вигляді невеликих «шайб». Вмочити крокети в злегка збите яйце і обваляти в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді масло, що залишилося і обсмажити крокети з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти в миску. Крок 6

шийки З картопляні крокєти

Розігріти духовку до 200 ° С. Горіхи подрібнити. Викласти обсмажене м'ясо на деко, рясно посипати волоськими горіхами і тертим сиром, готувати в духовці 5-6 хв. Потім вийняти деко з духовки, помістити на нього крокети і повернути в духовку ще на 5-6 хв.

0/5 (0 Reviews)