рецепти наших бабусь x Інгредієнти
- свиняча шийка 1,4 кг
- гірчиця російська 2 ст. л.
- перець чорний мелений
- олія соняшникова 1 ст. л.
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Свинину обполоснути водою, обсушити паперовим рушником. Для збереження форми обв'язати кулінарною ниткою. Зробити це краще до маринування, тому що м'ясо потім стане слизьким від маринаду і обмотувати стане складніше. Крок 2 В піалі змішати масло і гірчицю, втерти в м'ясо масажними рухами. Залишити маринуватися. Чим довше, тим краще. Крок 3 Розігріти духовку до 200 ° C. Крок 4 М'ясо підсолити, обернути фольгою в кілька шарів і поставити в духовку запікатися. Запікати 1 год 15 хв. Крок 5 Після закінчення часу фольгу розрізати, розгорнути, перевести духовку на Гриль і довести до скоринки ще 15 хв. Господині на замітку
Якщо кількість м'яса більше, то і час приготування збільшити.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!