Шніцель & nbsp; & ndash; нежирне м'ясо, тому, уклавши його & nbsp; на & nbsp; решітку, що не & nbsp; відходите від & nbsp; мангала ні & nbsp; на секунду. Чи не & nbsp; встигнете оком моргнути, як & nbsp; воно & nbsp; згорить …
Інгредієнти
- 6 свинячих шніцелів
- 3 середніх яблука Гренні сміт або симиренко
- 8-10 бакинських помідорів
- оливкова або топлене масло
- копчена паприка для подачі
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для правильного шніцеля м'ясо повинно бути відбито до товщини приблизно 3 мм. Краще робити це між двох шматків складеної в кілька шарів і змащеній олією плівки. Приправте відбиті шніцелі сіллю і перцем, а потім оливковою або топленим маслом з обох сторін, ретельно втираючи спеції і масло в м'якоть. Дайте полежати, поки готується все інше. Крок 2 Яблука розрізати уздовж на 6 шматків і видаліть серцевину. Натріть яблука маслом, приправити сіллю і перцем. Нанижіть помідори на тонкі шампури. Крок 3 Розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Нагрійте грати, змастіть жиром. Покладіть м'ясо і яблука в решітку і смажте на вугіллі 5 хв., Повертаючи раз в 1 хв. Поруч смажте помідори. Дайте м'яса «відпочити» 2 хв. і подавайте з яблуками і помідорами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!