ШВИДКА фаршировані ПЕРЦІ

Традиційний фарширований перець до & nbsp; швидким страв не віднесеш, тому його & nbsp; і & nbsp; готують відразу велику каструлю. Але наш рецепт зовсім інший, півгодини & nbsp; & ndash; і & nbsp; все готово

ШВИДКА фаршировані ПЕРЦІ

Інгредієнти

  • 4 великих солодких перцю
  • 500 г яловичого фаршу
  • 150 г сиру
  • 300 г консервованих рубаних помідорів
  • 200 г помідорів чері
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 6-8 листків латуку
  • 1 маленький пучок петрушки
  • сметана
  • оливкова олія
  • 1 ч. Л. сушеного орегано
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ˚ С. Розріжте перці навпіл і видаліть насіння. Покладіть перець на деко, застелене пергаментом, і поставте в духовку на 8-10 хв. Крок 2 В цей час очистіть цибулю і часник і дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з оливковою олією і швидко обсмажте цибулю і часник до появи аромату, 3 хв. Крок 3

ШВИДКА фаршировані ПЕРЦІ

Додайте фарш і смажте на сильному вогні, розбиваючи грудочки фаршу лопаткою, 7 хв. Додайте подрібнені помідори, посоліть, поперчіть, всипте орегано і тушкуйте 5 хв. Крок 4

ШВИДКА фаршировані ПЕРЦІ

Наповніть половинки перців начинкою. Натріть сир на тертці, трохи відкладіть для подачі і посипте перець. Поставте в духовку на 10 хв. Крок 5

ШВИДКА фаршировані ПЕРЦІ

Розріжте помідори черрі на 4 частини. Тонко наріжте латук. Дрібно наріжте листя петрушки. Готовий фарширований перець викладіть на блюдо, посипте сиром, що залишився, петрушкою, латук і черрі, покладіть по ложці сметани і відразу ж подавайте до столу.

0/5 (0 Reviews)