ШВЕЙЦАРСЬКІ Баранов відбивна з сирній скоринці

Найсмачніше так готувати реберця (їх ще називають & laquo; насіння & raquo;) ягняти. І це дуже швидко!

ШВЕЙЦАРСЬКІ Баранов відбивна з сирній скоринці

Інгредієнти

  • 12-18 баранячих відбивних на кісточці
  • оливкова олія
  • 1 середній пучок петрушки
  • 5-7 гілочок м'яти
  • 60-70 фундука
  • 80 г тертого грюйера або іншого твердого сиру
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У баранини видаліть зайвий жир, зачистите кісточки. Посоліть м'ясо, поперчіть, щедро змастіть оливковою олією з усіх боків і загорніть в пергамент. Тримайте в холодильнику 1-24 ч. Перед приготуванням вийміть і дайте м'ясу зігрітися до кімнатної температури. Крок 2 Розігрійте духовку до 160 ° С і включіть гриль, якщо він є. Видаліть у петрушки і м'яти стебла, листочки дрібно порубати. Крок 3 Змішайте горіхи із зеленню і пармезаном. Розділіть отриману суміш на 12-18 частин. Крок 4 Розігрійте на сильному вогні сковороду-гриль без масла. Обсмажте відбивні партіями, починаючи смажити збоку, де шар жиру. На кожній стороні баранина повинна смажитися дуже недовго, буквально 30 сек. Готові відбивні складайте на деко, застелене пергаментом. Крок 5 Дуже швидко розкладіть суміш з сиру з зеленню на відбивні і поставте деко в верхню третину духовки. Як тільки сир розплавиться, м'ясо готове. Подавайте його дуже гарячим.

0/5 (0 Reviews)