Знамените страва родом з Ельзасу & ndash; і не французьке, і не німецьке. Дуже добре підходить для того, щоб вогким ввечері нагодувати компанію друзів.
Інгредієнти
- свинина (реберця) – 400 г
- ялівець ( ягоди) – 20 шт.
- кисла капуста – 500 г
- білокачанна капуста – 1 невеликий качан
- бекон – 200 г
- гусяче філе – 300 г
- свиняча вирізка – 300 г
- цибуля ріпчаста – 4 великі цибулини
- цукор коричневий – 2 ст. л.
- копчені ковбаски – 300 г
- свиняча домашня ковбаса – 200 г
- нефільтроване пшеничне пиво – 300 мл
- сіль, мелений чорний перець
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Ребра порубати невеликими шматками, покладіть на решітку, встановлену на деко, і запечіть під сильно розігрітим грилем, перевернувши пару раз, 10 хв. Ягоди ялівцю злегка роздушіть плоскою стороною ножа. Крок 2 Кислу капусту промийте холодною водою, відіжміть. Свіжу капусту тонко нашаткуйте, посоліть і потисніть руками. Крок 3 Бекон, гусяче філе і вирізку наріжте середніми кубиками, цибулю подрібніть. Крок 4 У великій вогнетривкої формі з кришкою і товстим дном (наприклад, гусятниці) витопите на середньому вогні бекон 10 хв., Вийміть шумівкою. Покладіть в витопився жир гусака і вирізку, обсмажте до появи скоринки, перекладіть на тарілку. Крок 5 Додайте в форму цибулю і обсмажте його до золотистого кольору, 10 хв. Крок 6 Потім покладіть кислу і свіжу капусту, ялівець, цукор, сіль, перець і пиво, поверніть бекон і обсмажене м'ясо, а також ребра. Закрийте форму кришкою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 2 ч. Крок 7 За 30 хв. до готовності додайте нарізані довільно ковбаски і ковбасу. Якщо шукрут дуже сухе, підлити ще трохи пива і води. До речі
Подавайте шукрут дуже гарячим з дуже холодним пивом або рислінгом і гірчицею різних сортів: солодкої, гострої, з травами і з зернятками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!