ШУ Мей СО СВИНИНОЮ І креветками

Унікальне страви китайської кухні, ніжні, ароматні парові пельмені з начинкою зі свинини, деревного гриба муер і креветок. Найтонше тісто, соковитий фарш і трішечки магії … ось секрет ідеальних пельменів Шу Мей (Siu Mai).

 ШУ Мей СО СВИНИНОЮ І креветками

Інгредієнти

  • мука 0,4 кг
  • вода 270 мл
  • масло Altero 20 мл
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">свинина ошийок 0,4 кг

  • капуста пекінська 0,4 кг
  • цибуля зелена 50 г
  • гриб муер 50 г
  • кунжутне масло 5 г
  • імбир 30 г
  • часник 30 г
  • сіль 8 г
  • перець білий 8 г
  • цукор 8 г
  • соєвий соус 20 г
  • креветки коктельні 100 шт.
  • ікра червона 110 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Тісто: воду закип'ятити, додати 4 г солі. Борошно висипати в неметалевих ємність, поступово додавати підсолену воду і змушують тісто. Тісто вимішувати 10 хв. і залишити при кімнатній температурі на 30-40 хв. Крок 2 Фарш: свинину порубати дрібно (можна використовувати фарш, але в оригінальному виконанні м'ясо робиться ножами дуже дуже дрібно). Капусту, часник, імбир і цибулю дрібно порубати ножем, додати сіль, перець, кунжутне масло, соєвий соус і змушують фарш. Фаршу дати настоятися 30-40 хв. Крок 3 Тим часом відпочиле тісто ще раз вимісити на крохмалі – додаючи поступово 60 г кукурудзяного крохмалю. Розділити тісто на частини, і сформувати кружечки як на звичайні пельмені. Розкачати тісто максимально тонко. Крок 4 Формування: покласти тісто на посипану крохмалем поверхню, в центр кружечка помістити 10 г фаршу. Для створення форми краю тесту збираємо хвилею і формуємо барильце. У центр барильця кладемо цілу креветку. Пельмені відправляємо на 6-7 хв. в пароварку, після приготування викладаємо на подушку з пекінської капусти – тісто дуже ніжне і якщо покласти його прямо на тарілку може прилипнути), в центр кожного пельмені, на креветку викладаємо червону ікру. Подавати з соєвим або кисло – солодким соусом. Крок 5 Смачного !!! Корисна порада

Пельмені прекрасно зберігаються в морозильній камері і можуть стати прекрасним рішенням, коли потрібно швидко, смачно і дуже красиво нагодувати близьких і друзів:)

0/5 (0 Reviews)