ШПАНЕЛЬСКІ пташок

ШПАНЕЛЬСКІ пташок

ШПАНЕЛЬСКІ пташок

Інгредієнти

  • 4 відбивні з яловичини ( задня частина) по 150 г кожна
  • 8 тонких скибочок бекону
  • 4 тонких скибочки вареної шинки
  • 4 маленьких маринованих огірочка
  • 150 г копченої грудинки
  • 1 велика цибулина
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. меленої солодкої паприки
  • 1 стакан яловичого бульйону
  • 1 келих пива
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ШПАНЕЛЬСКІ пташок

Покладіть м'ясо на дошку і відбийте, щоб у вас вийшов рівний пласт товщиною 5-7 мм. Відбивну посоліть, поперчіть і змастіть тонким шаром гірчиці, складіть навпіл змащеній стороною всередину і приберіть в холодильник на 3-5 ч. Крок 2 Яйця збийте з сіллю і перцем. Розігрійте маленьку сковороду з вершковим маслом і посмажте 4 тонких омлету (за розміром приблизно як шматок відбитого м'яса). Крок 3

ШПАНЕЛЬСКІ пташок

На кожен шматок м'яса покладіть два шматочки бекону, скибочку шинки і омлет. У центр покладіть маринований огірочок. Крок 4 Поверніть щільні рулети і заколіть шпажками або обв'яжіть кулінарним шпагатом. Крок 5 Очистіть цибулю і наріжте маленькими кубиками. Так само дрібно наріжте копчену грудинку. Розігрійте в сковороді 1 ст. л. оливкового масла і обсмажте цибулю з грудинкою до золотистого кольору. Покладіть в сковороду рулети і смажте на сильному вогні, поки м'ясо не покриється рум'яною скоринкою. Посипте м'ясо паприкою, влийте бульйон і пиво і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і тушкуйте рулети 1,5 ч, до готовності. Крок 6 Дістаньте рулети з сковороди, перекладіть на тарілку і зберігайте в теплі. У сотейнику обсмажте борошно до світло-коричневого кольору, потім процідіть в неї бульйон зі сковороди і добре розмішайте. Доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 10 хв., У вас вийде густий соус. Покладіть рулети в соус і прогрійте 2 хв. перед подачею. Подавайте з картопляними кнедликами.

0/5 (0 Reviews)