Інгредієнти
- сіль
- 4 скибочки вареної шинки
- яйця – 2 шт
- перець білий
- жир для смаження
- 6 ст. л. панірувальних сухарів
- 4 телячих шніцелі по 200 г товщиною 2 см
- лимон для прикраси
- мука
- 4 скибочки емментальського сиру
Покроковий рецепт приготування
У шніцель з поздовжньої сторони прорізати кишені. Шніцелі приправити, в кишені покласти по скибочці шинки і сиру, отвір заколоти дерев’яною шпажкою. Потім послідовно обваляти в борошні, збитому яйці і сухарях. Смажити на сковороді по 8-10 хвилин з кожного боку. Викласти на підігріте блюдо, прикрасити лимоном. Подати з картоплею і зеленим горошком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!