ШНІЦЕЛЬ з сиром І шинкою

ШНІЦЕЛЬ з сиром І шинкою

Інгредієнти

  • свіжий нарізаний базилік – 1 ст. л.
  • тертий сир чеддер – 60 г
  • сіль – за смаком
  • скибочки сирокопченої шинки – 4 шт.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • шніцель зі свинини – 4 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ШНІЦЕЛЬ з сиром І шинкою

Шинку дрібно порубати і змішати з сиром, базиліком і дрібкою чорного перцю. Крок 2

М'ясо вимити й обсушити паперовим рушником. Натерти сіллю і перцем. Тримаючи ніж паралельно робочої поверхні, зробити в кожній відбивної глибокий проріз у вигляді кишені. Крок 3

ШНІЦЕЛЬ з сиром І шинкою

Розкласти по «кишеньках» приготовлену начинку. У сковороді-гриль розігріти масло і обсмажити відбивні з двох сторін, по 10-12 хв. Можна подати м'ясо з смаженими на грилі овочами.

0/5 (0 Reviews)