Інгредієнти
- 4 шматочка вареної шинки
- часник – 2 часточки
- 8 пагонів цибулі-резанца
- баночка козячого сиру
- сіль
- 4 ст. л. заправки для салату
- по 1 стручку червоного перцю і жовтого перцю
Покроковий рецепт приготування
Вимити і просушити салатні листя. Викласти їх в салатник і додати салатного заправлення. Нарізати перець соломкою. Очистити часник, видалити паросток, подрібнити. Порізати цибулю-різанець. Змішати в мисці козячий сир, часник, цибулю, додати сіль і перець за смаком. На обробному столі розкласти шматочки вареної шинки. Розрізати їх на три-чотири частини вздовж. Розподілити начинку і згорнути в рулетики, скріпивши паростками цибулі-резанца. На сервірувальних тарілках розподілити салатні листя, шинку і все прикрасити соломкою з перцю. Подавати блюдо добре охолодженим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!