Традиційний російський рецепт. Кислі щі розпорядженням князя Потьомкіна увійшли в раціон російських солдатів як & quot; особливо ситна і корисна для здоров'я їжа & quot ;. Солдати були задоволені нововведенням
Інгредієнти
- 700 г яловичини
- 450 г шинки або копченої свинини
- 20 г сушених грибів
- 1-2 лаврових листки
- сіль
- 450 г квашеної капусти
- 20 г вершкового масла
- 75 г ріпчастої цибулі
- 60 г борошна
- 200 г густої сметани
- 20 г вівсяної крупи
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 10 г чорного перцю горошком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Взяти яловичину пожирніше (краще грудинку), можна додати шинку або копчену свинину, зварити бульйон. Перець, сушені гриби (краще боровики або підберезники), лавровий лист додати в бульйон. Крок 2 Окремо підсмажити квашену капусту, заважати, щоб не підгоріла, а коли упреет, покласти вершкове масло, накришити цибулину. Масу підсмажити, пересипаючи борошном і змішуючи зі сметаною. Крок 3 Для м'якості смаку можна додати в щи вівсяну крупу. Окремо подають до щам сметану.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!