Щі КИСЛІ

Традиційний російський рецепт. Кислі щі розпорядженням князя Потьомкіна увійшли в раціон російських солдатів як & quot; особливо ситна і корисна для здоров'я їжа & quot ;. Солдати були задоволені нововведенням

Щі КИСЛІ

Інгредієнти

  • 700 г яловичини
  • 450 г шинки або копченої свинини
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 10 г чорного перцю горошком

  • 20 г сушених грибів
  • 1-2 лаврових листки
  • сіль
  • 450 г квашеної капусти
  • 20 г вершкового масла
  • 75 г ріпчастої цибулі
  • 60 г борошна
  • 200 г густої сметани
  • 20 г вівсяної крупи

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Взяти яловичину пожирніше (краще грудинку), можна додати шинку або копчену свинину, зварити бульйон. Перець, сушені гриби (краще боровики або підберезники), лавровий лист додати в бульйон. Крок 2 Окремо підсмажити квашену капусту, заважати, щоб не підгоріла, а коли упреет, покласти вершкове масло, накришити цибулину. Масу підсмажити, пересипаючи борошном і змішуючи зі сметаною. Крок 3 Для м'якості смаку можна додати в щи вівсяну крупу. Окремо подають до щам сметану.

0/5 (0 Reviews)