Теріякі & ndash; японське слово, в перекладі означає щось на зразок & laquo; карамельного блиску на поверхні їжі & raquo ;. У кулінарній практиці цей блиск досягається шляхом & nbsp; маринування продуктів & nbsp; в точно вивіреною по пропорції соусу & nbsp; з сої, меду та інших прянощів і приправ. Свинина & nbsp; – найкраще м'ясо для таких експериментів.
Інгредієнти
- 600 г свинини (шия)
- 2 великих персика (можна консервованих)
Для маринаду:
- сік 1/2 лимона
- 2 ст.л. меду
- 2 ст.л. солодкої гірчиці із зернятками
- 5 ст.л. соусу теріякі
- сіль, перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Наріжте м'ясо великими кубиками. Перекладіть в миску, додайте всі інгредієнти для маринаду. Закрийте м'ясо плівкою і маринують в холодильнику 1 годину. Крок 2
Розріжте персик навпіл, видаліть кісточку. Наріжте персик на невеликі шматочки. Крок 3
Нанижіть черзі шматочки м'яса і персика на шпажки. Повапните персики маринадом за допомогою пензлика. Обсмажуйте шашлики на мангалі 30 хвилин, час від часу перевертаючи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!