ШАШЛИКИ З свинини З ПЕРСИКАМИ в соусі теріякі

Теріякі & ndash; японське слово, в перекладі означає щось на зразок & laquo; карамельного блиску на поверхні їжі & raquo ;. У кулінарній практиці цей блиск досягається шляхом & nbsp; маринування продуктів & nbsp; в точно вивіреною по пропорції соусу & nbsp; з сої, меду та інших прянощів і приправ. Свинина & nbsp; – найкраще м'ясо для таких експериментів.

Інгредієнти

  • 600 г свинини (шия)
  • 2 великих персика (можна консервованих)

Для маринаду:

  • сік 1/2 лимона
  • 2 ст.л. меду
  • 2 ст.л. солодкої гірчиці із зернятками
  • 5 ст.л. соусу теріякі
  • сіль, перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Наріжте м'ясо великими кубиками. Перекладіть в миску, додайте всі інгредієнти для маринаду. Закрийте м'ясо плівкою і маринують в холодильнику 1 годину. Крок 2

Розріжте персик навпіл, видаліть кісточку. Наріжте персик на невеликі шматочки. Крок 3

ШАШЛИКИ З свинини З ПЕРСИКАМИ в соусі теріякі

Нанижіть черзі шматочки м'яса і персика на шпажки. Повапните персики маринадом за допомогою пензлика. Обсмажуйте шашлики на мангалі 30 хвилин, час від часу перевертаючи.

0/5 (0 Reviews)