Дієтичні, смачні і зовсім не складні шашлички нікого не залишать байдужим!
Готуємо легке блюдо в стилі & # 171; Орсотен & # 174; Слім & # 187; x Інгредієнти
- куряче філе 500 г
- помідори черрі 6 шт.
- перець болгарський жовтий 1 шт.
- лимонна цедра 1 ч. л.
- куркума 2 ч. л.
- часник 3 зубчики
- сухарі панірувальні 2 ст. л.
- оливкова олія 1 ст. л.
- сіль і перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Куряче філе помити, обсушити і дрібно порубати. Додати до нього куркуму, 1/2 частина часнику через прес, сіль, перець, панірувальні сухарі, цедру і 2 ч. Л холодної води. Крок 2
Масу добре перемішати, закрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Крок 3
Тим часом перець і помідори помити. Помідори нарізати навпіл (можна також взяти звичайний помідор, тоді його потрібно нарізати часточками). У перцю видалити насіння і перегородки і нарізати невеликими квадратами. Крок 4
Мокрими руками сформувати з маси невеликі кульки. Крок 5
На дерев'яні шпажки по черзі нанизуємо м'ясні кульки і перець з помідорами. Крок 6
Оливкова олія змішати з рештою часником і змастити ним шашлички. Обсмажити на грилі з усіх боків до рум'янцю на середньому вогні. Готується дуже швидко, головне не пересушити! Крок 7
Подавати такий шашлик краще з овочевим салатом, зеленню і легким соусом. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!