Інгредієнти
- яловичина – 2 кг
- цибуля ріпчаста – 0.5 кг
- газована мінеральна вода – 300-400 мл
- великі помідори – 3 шт. + Для смаження
- соус “Kikkoman” – 3 ст. л.
- ківі – 2 шт.
- сіль, перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
М’ясо вимити, обсушити і нарізати на великі кубики . Помідори нарізати довільно і скласти у велику миску, туди ж покласти м’ясо. Цибулю почистити і нарізати півкільцями, ківі почистити і нарізати довільно. Всі інгредієнти додати до м’яса і добре перемішати. Влити соєвий соус. Залити мінеральною водою, щоб м’ясо було повністю покрито. Залишити маринуватися на 4-6 годин. М’ясо нанизати на шампури, чергуючи з дрібними помідорами. Обсмажувати на мангалі до готовності.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!