Інгредієнти
-
- свиняча шийка – близько 4 кг
- цибуля ріпчаста – 1 кг
- мінеральна вода Боржомі – близько 0,3 л
- суміш із сушених помідорів і паприки
- чорний мелений перець – багато
- зерна кінзи
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Нарізати м’ясо великими шматками, приблизно в два рази більше сірникової корабка.Кладем у великий посуд, щоб було зручно перемішувати.
Крок 2 Нарізаємо цибулю великими кільцями і півкільцями, кладемо до м’яса
Крок 3 Добре перчимо, додаємо зерна кінзи. Посипаємо зверху сумішшю сушених помідорів і паприки. Гарненько солимо.
Крок 4 Перемішуємо м’ясо, трохи мнемо, щоб цибуля дав сок.Заліваем все мінералкою, щоб вода злегка накривала м’ясо. Накриваємо кришкою і прибираємо в прохолодне місце, годин на 8-10.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!