Курячі крильця – безпрограшний варіант для заміського пікніка. А якщо подмаріновать їх в червоній аджике і засмажити, вийде ідеальний річний грузинський вечерю.
Інгредієнти
- курячі крила з 2 фалангами – 1 кг
- аджика червона – 23 г
- сіль каменная- 9 г
- масло рослинне – 25 г
- солоний огірок – 320 г
- помідори черрі (великі) – 8 шт.
- зелень (за смаком) – 16 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля ріпчаста очищений – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Курячі крила обробити, залишивши без пеньків, пір'я і зайвого жиру. Крок 2 Цибулю порізати півкільцями товщиною 0,2-0,5 см. Крок 3 Змастити крила сіллю і червоною аджикою. Додати рослинне масло і цибулю. Все перемішати і залишити маринуватися мінімум 1,5 години. Крок 4 Посмажити крила на грилі або на сковороді гриль. Подавати, посипавши м'ясо рубаною зеленню. Сервірувати порцію шматочками солоного огірка і розрізаним навпіл помідором черрі До речі
& nbsp; Рецепт надано Русико Шаматава, шеф-кухарем ресторану джонджолі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!