Такий шашлик готується дуже швидко. & Nbsp; Причому як з печінки птиці, так і з баранячої або яловичої. Тут використовується прийом обгортання & nbsp; шматка в скибочку баранячого курдючного жиру & ndash; шашлик виходить ніжний і ароматний.
Інгредієнти
- курдючний жир – 150 г
- куряча печінка “An-Noor” – 500 г
- щіпка меленого коріандру
- цибулини – 2 шт.
- сік 1 граната плюс зерна для подачі
- сіль, червоний мелений перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нарізати курдючний жир тонкими пластинами. Курячу печінку промити, очистити від жиру і проток, кожну розрізати на 2 частини. Крок 2
Обернути шматок печінки смужкою жиру і нанизати на тонкі шампури. Посипати сіллю, перцем і коріандром. Обсмажувати на грилі протягом 10 хв., Поки оболонка з жиру не стане коричневою. Крок 3
Лук очистити, нарізати тонкими півкільцями, промити в холодній воді і залити гранатовим соком. Подати шашлик з гарніром з цибулі і посипати зернами граната. До речі
Такі шашлики можна готувати не на металевих шампурах, а на дерев'яних & nbsp; шпажках. Дерев'яні шпажки попередньо (мінімум за 30 хв. До смаження) & nbsp; потрібно замочити в холодній воді, щоб дерево не горіло, а готова печінка & nbsp; легко з них знімалася.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!