Інгредієнти
- 80 г дижонской гірчиці
- 100 мл яблучного сидру
- 4 ст. л. яблучного оцту
- рослинне масло
- 1 цесарка
- лимонний сік
- 4 великих кисло-солодких яблука
- 1-2 лаврових листки
- чорний перець горошком, сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У зручній ємності змішайте гірчицю, сидр, оцет і пару ложок рослинного масла. Додайте лавровий лист, перець горошком і сіль. Крок 2 Наріжте цесарку (розрубуючи кістки) на невеликі шматочки, які буде зручно нанизувати на шампури. Покладіть в ємність з маринадом, ретельно перемішайте, маринують в холодному місці 8 годин. Крок 3 Коли пройде потрібне для маринування час, розріжте яблука на четвертинки і очистіть від серцевини (але не від шкірки). Потім розріжте поперек навпіл, полийте лимонним соком. Крок 4 Розпаліть в мангалі вугілля, вони повинні добре прогоріти і затягнутих «сивим» попелом. Крок 5 Нанижіть шматочки цесарки на шампури, чергуючи їх скибочками яблук. Намагайтеся струсити з м'яса якомога більше маринаду. Крок 6 Готуйте на вугіллі, час від часу змащуючи шашлик рослинним маслом і часто повертаючи. Цесарка, вкрившись рум'яною скоринкою, буде готова приблизно через 20 хвилин. Подавайте шашлик гарячим. До речі
В залежності від смаку гірчиці буде змінюватися і смак м'яса. Зверніть особливу увагу на гірчицю з медом або гірчицю з естрагоном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!