& nbsp;
Всі на пікнік! x Інгредієнти
- Лимон – 1 шт.
- Cвіная вирізка – 1-1,5 кг
- Cоевий соус Kikkoman – 50 мл
- Oлівковое масло – 50 мл
- Чорний мелений перець – за смаком
- Лук – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину помити, обсушити паперовим рушником і нарізати на кубики. Крок 2
Цибулю почистити і нарізати півкільцями (або кільцями). Змішати лимонний сік, оливкова олія і соєвий соус. Додати чорний мелений перець за смаком. Крок 3
У глибоку миску викласти шарами шматочки м'яса і цибулю. Залити приготовленим соєвим маринадом, перемішати і залишити на 6 годин. Крок 4
Підготовлене м'ясо нанизати на шампури. Смажити шашлик на вугіллі з усіх боків, періодично перевертаючи, до утворення рум'яної скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!