Всі на пікнік! x Інгредієнти
- свинячий ошийок – 1 кг
- Червоний солодкий і чорний мелений перець – по 1 пакетику кожного
- Лук – 1-2 шт.
- Лимон – 1/2 шт.
- Соєвий соус Kikkoman – 1 пляшка
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Сухий орегано
- Сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо нарізати великими брусочками, а половину цибулі – кільцями товщиною 1 см. В окремий посуд натерти на тертці лук, додати соєвий соус kikkoman, видавити сік лимона. Влити мінеральну воду, масло, додати орегано і інші спеції. Маринадом залити м'ясо з цибулею і половинками вичавленого лимона. Перемішати, накрити кришкою. Маринувати протягом 2 годин. Крок 2
Нанизати на шампури свинину з цибулею і смажити над вугіллям до готовності м'яса. Господині на замітку Влітку на дачі часто готую шашлик за своїм рецептом. Всі друзі і рідні вже визнали мій варіант приготування м'яса на вугіллі. Шашлик виходить ніжним і соковитим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!