Шашлички з ПЕЧІНКИ цесарки в беконі

Інгредієнти

  • 600 г печінки цесарки
  • 150 г тонких довгих не надто жирних скибочок бекону
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • 1 ч. л. насіння зіри
  • 0,5 ч. л. меленої солодкої паприки
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Заздалегідь, за 30 хвилин, замочіть дерев'яні шпажки в теплій воді. Якщо цього не зробити, вони будуть горіти під грилем. Крок 2 Насипте зиру на суху злегка розігріту сковорідку і обсмажуйте, струшуючи, до появи теплого приємного аромату, 1,5 хвилини. Пересипьте зиру в ступку, додайте паприку і дрібку солі, потовчіть в порошок. Крок 3 При необхідності видаливши плівочки у печінки цесарки, розріжте кожну печінку навпіл. Крок 4 Покладіть печінку в контейнер з герметично закривається кришкою, посипте сумішшю спецій, збризніть маслом і перемішайте. Закрийте, поставте маринуватися в холодильник на 30 хвилин. Потім ще 30 хвилин маринують при кімнатній температурі. Одночасно вийміть з холодильника бекон, щоб він став м'яким. Крок 5 Оберніть кожен шматок печінки в шматочок бекону і відразу нанизайте на шпажку. Нанизуйте досить щільно, щоб печінка не пересохло під час приготування. Коли вся печінка буде загорнута і нанизана, застеліть деко фольгою, встановіть в нього грати. Крок 6 Покладіть шашлички на решітку і поставте в верхню третину духовки, розігрітій до 200 ° С в режимі «гриль». Через 4-5 хвилин переверніть всі шашлички і смажте ще приблизно 5 хвилин. Перед подачею дайте шашлички постояти 5 хвилин. До речі

Користуйтеся цільними спеціями, подрібнюйте тільки ту кількість, яка потрібна на даний момент. Так вони довше зберігають смак і аромат.

0/5 (0 Reviews)