СЕНДВІЧІ з шинкою І СИРОМ

СЕНДВІЧІ з шинкою І СИРОМ

Інгредієнти

  • листочки базиліка – 8 шт.
  • сіль, перець
  • хліб для сендвічів – 8 шматків
  • рослинне масло – 4 ст. л.
  • молоко – 100 мл
  • тонкі скибочки варено-копченого окосту – 4 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • моцарелла – 250 г
  • панірувальні сухарі – 4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Моцареллу нарізати тонкими кружальцями і розкласти на 4 шматки хліба. Зверху покласти по скибочці шинки і по 2 листочка базиліка. Накрити залишилися хлібом. Розрізати кожен сендвіч по діагоналі на 2 трикутника. Крок 2

СЕНДВІЧІ з шинкою І СИРОМ

Яйця збити з молоком, сіллю і перцем в однорідну масу. Панірувальні сухарі пересипати на плоске блюдо. Крок 3

СЕНДВІЧІ з шинкою І СИРОМ

Розігріти у великій сковороді олію. Вмочати сендвічі спочатку в яйце, потім в сухарі. Обсмажити до рум'яної скоринки. Подавати гарячими.

0/5 (0 Reviews)