Інгредієнти
- листочки базиліка – 8 шт.
- сіль, перець
- хліб для сендвічів – 8 шматків
- рослинне масло – 4 ст. л.
- молоко – 100 мл
- тонкі скибочки варено-копченого окосту – 4 шт.
- яйця – 2 шт.
- моцарелла – 250 г
- панірувальні сухарі – 4 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Моцареллу нарізати тонкими кружальцями і розкласти на 4 шматки хліба. Зверху покласти по скибочці шинки і по 2 листочка базиліка. Накрити залишилися хлібом. Розрізати кожен сендвіч по діагоналі на 2 трикутника. Крок 2
Яйця збити з молоком, сіллю і перцем в однорідну масу. Панірувальні сухарі пересипати на плоске блюдо. Крок 3
Розігріти у великій сковороді олію. Вмочати сендвічі спочатку в яйце, потім в сухарі. Обсмажити до рум'яної скоринки. Подавати гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!