СЕНДВІЧ З ЯЄЧНИХ САЛАТОМ І цесарки

СЕНДВІЧ З ЯЄЧНИХ САЛАТОМ І цесарки

Інгредієнти

  • 6 великих шматків смачного хліба для сендвічів
  • 3 яйця цесарки
  • 70-80 г вареного м'яса цесарки (краще ніжки)
  • 4 черешки селери
  • 1-2 гілочки тархуна
  • 5-6 ст. л. хорошого майонезу
  • сіль, мелений білий перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Зваріть яйця, поклавши їх в холодну воду. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 8 хвилин. Після чого розколіть шкаралупу і опустіть яйця в холодну воду на 2-3 хвилини. Крок 2 Очистіть яйця, на дошці розріжте навпіл і порубати, але не занадто дрібно. Змішайте яйця з майонезом. Крок 3 Дрібно наріжте варене м'ясо цесарки. У тархуна зніміть листочки зі стебла (стебло не знадобиться) і дуже тонко наріжте. Додайте цесарку і тархун в суміш яєць з майонезом. Крок 4 При необхідності очистіть селера з зовнішньої опуклою боку від жорстких волокон за допомогою ножа для чищення овочів. Наріжте черешки дуже дрібними кубиками і також добавь- ті в начинку для сендвічів. Приправте начинку білим перцем і, якщо вважаєте за необхідне, сіллю. Крок 5 При бажанні трохи підсмажте шматки хліба в тостері – але не засмажувати до хрусткої скоринки. Розкладіть половину начинки по 2 шматках хліба, накрийте хлібом, на нього викладіть залишилася начинку, закрийте залишилися хлібом. Притисніть і розріжте по діагоналі на трикутники. Скріпіть шпажками і подавайте. Корисна порада

Готову начинку, затягнувши плівкою, краще поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин (і до 8 годин) & ndash; щоб вона наполягла.

0/5 (0 Reviews)