СЕНДВІЧ З яйцем на сковорідці

Сендвіч з яйцем на сковорідці & mdash; це моментальний гарячий сніданок у вас на столі. Особливо підкуповує, що при приготуванні використовується мінімум посуду і мінімум часу.

найсмачніший сендвіч x Інгредієнти

  • яйце – 1 шт.
  • сир – кількість на ваш смак
  • ковбаса або шинка – кілька тонких скибочок
  • зелена цибуля – 1 перо
  • вершкове масло – 1 ч. л.
  • хліб – 2 шматки
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СЕНДВІЧ З яйцем на сковорідці

розігріваємо на середньому вогні в невеликій сковорідці вершкове масло і розбиваємо в сковорідку яйце. Жовток проколюємо ножем і розподіляємо по білку. Намагаємося зробити так, щоб яйце присмажувалося на одній стороні сковорідки і розміром яєчня вийшла приблизно з 2 шматки хліба. Трохи солимо, враховуючи солоність сиру і м'ясної складової. Посипаємо нарізаною зеленою цибулею. Крок 2

СЕНДВІЧ З яйцем на сковорідці

даємо яєчні трохи підсмажиться, після чого посипаємо її натертим сиром або просто викладаємо тонкі скибочки сиру. Крок 3

СЕНДВІЧ З яйцем на сковорідці

Даємо сиру почати плавитися і накриваємо все зверху двома шматками хліба з невеликою відстанню між ними. Трохи Придавлюємо лопаткою хліб до яйцю. Крок 4

СЕНДВІЧ З яйцем на сковорідці

Ще трохи підсмажуємо яєчню, після чого лопаткою перевертаємо вся споруда так, щоб хліб опинився на сковорідці. Викладаємо на яйце скибочки ковбаси або будь-який інший м'ясний складової. Крок 5

СЕНДВІЧ З яйцем на сковорідці

Даємо хліба трохи підсмажитися, після чого складаємо сендвіч навпіл, ковбасою і яєчнею всередину. Відразу гарячим перекладаємо сендвіч з яйцем на тарілку, розрізаємо його навскіс і отримуємо чудовий гарячий сніданок. Загальний час приготування – приблизно 5-7 хвилин. Господині на замітку

Що зручно – використовується мінімум посуду. Надалі доведеться вимити сковорідку, обробну дошку, тарілку і ніж. Ну і тертку, якщо сир ви терли.

0/5 (0 Reviews)