Експериментальний сендвіч з свинячим стейком, голландським соусом і капустою пак чой.
найсмачніший сендвіч x Інгредієнти
- стейк свинячий – 200 г
- перець червоний – 1 шт.
- цибуля шалот – 1 шт.
- капуста пак чой – 4 листа
- Голландез
- чіаббата – 2 шт.
- сіль, перець за смаком
- цукор щіпка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для початку обсмажте розрізаний хліб на грилі, попередньо полив хліб оливковою олією що б був гарний золотистий колір. Крок 2 На розпеченій сковороді обсмажте свинячий стейк до повної готовності і перекладіть в миску, нехай м'ясо відпочине. Крок 3 Лук наріжте тонкими кільцями, обсмажте на грилі 5 хвилин з додаванням солі, цукру, перцю. Після додайте червоний перець і смажте ще 5 хвилин на середньому вогні. Крок 4 Приготувати соус дуже легко, не буду розповідати рецепт, їх в мережі дуже багато, головне подавати його теплим, інакше буде не смачно. Крок 5 Викласти на хліб соус, зверху овочі, м'ясо і посипати капустою пак чой.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!