СЕНДВІЧ з шинкою І печеним перцем

СЕНДВІЧ з шинкою І печеним перцем

Інгредієнти

  • 1 великий червоний запечений перець
  • Філе 2 анчоусів
  • 1 цибулина шалот
  • 10 маслин
  • трохи оливкового масла
  • дижонская гірчиця
  • 2 шматочки шинки
  • 4 скибочки хліба

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте 1 великий червоний запечений перець невеликими шматочках і. Філе 2 анчоусів дрібно порубати, 1 цибулину шалот і 10 маслин тонко наріжте. Крок 2 У сковороді розігрійте трохи оливкового масла і обсмажте в ньому анчоуси, цибуля і маслини, 3 хв., Додайте печений перець, поперчіть. Крок 3 Змастіть 2 шматки сільського хліба з одного боку діжонськой гірчицею, викладіть на нього по тонкому скибочці шинки, зверху рівномірно розподіліть підготовлені овочі і накрийте іншими шматками хліба. Подавайте відразу.

0/5 (0 Reviews)