СЕНДВІЧ з шинкою і абхазьких АЧАРХАЛОМ

Шинка – це дуже смачно, але хотілося б, щоб сендвіч був ще й корисним. Приготуйте його з ачархалом – енергетичної та вітамінної сумішшю горіхів і зелені – і у вас вийде самий ситний і здоровий на світлі бутерброд.

СЕНДВІЧ з шинкою і абхазьких АЧАРХАЛОМ

сЕНДВІЧ з шинкою І абхазького АЧАРХАЛОМ

сЕНДВІЧ з шинкою і абхазьких АЧАРХАЛОМ

СЕНДВІЧ з шинкою і абхазьких АЧАРХАЛОМ

Інгредієнти

  • 100 г будь-якої листової зелені (шпинат, мангольд, рукола, листя кольрабі)
  • 50 г очищених волоських горіхів
  • 50 г м'якого вершкового і 1 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 8 скибочок шинки
  • 4 великих шматка сільського хліба

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Видаліть у зелені (шпинат, мангольд, рукола, листя кольрабі) жорсткі стеблинки, крупно порубати зелень (краще керамічним ножем). Крок 2

СЕНДВІЧ з шинкою і абхазьких АЧАРХАЛОМ

Переберія якомога ретельніше волоські горіхи, щоб не залишилося ні шматочка перегородок. Подрібніть зелень з горіхами в комбайні або розітріть в ступці. Крок 3

СЕНДВІЧ з шинкою і абхазьких АЧАРХАЛОМ

Посоліть горіхову масу і поперчіть, змішайте розм'якшене вершкове і 1 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин», ретельно перемішайте і дайте настоятися при кімнатній температурі 1 ч. Крок 4

Наріжте дуже тонко шинку (або будь-яке інше готове м'ясо). Змастіть кожен масою з горіхів і зелені, згорніть в рулетик. Змастіть маслом великі шматки сільського хліба. Крок 5

СЕНДВІЧ з шинкою і абхазьких АЧАРХАЛОМ

Покладіть між кожними 2 шматками по 4 рулетика з шинки. Сильно притисніть і підсмажте на змащеній маслом сковороді, притиснувши зверху вантажем, по 2 хв. з кожного боку.

0/5 (0 Reviews)